Дорогие учителя!

115

Kallid õpetajad, teie elukutse on ülitähtis ja austusväärne! Tahan teid siiralt tänada ja õnnitleda Õpetajate päeva puhul. Tänu teie jäägitule pühendumisele oma töösse, kannatlikkusele ja armastusele õpilaste vastu, kasvab iga-aastaselt üles andekas, omapärane ja ambitsioonikas põlvkond, kes realiseerib ennast teaduses, äris, kunstis, spordis ja muudes eluvaldkondades. Neist kõigist saavad ka kindlasti lihtsalt head ja südamlikud inimesed!

Kogu südamest soovin teile õnne, head tervist, ägedaid ideid, isiklikke saavutusi ja õpilaste austust ja kuulekust.

Aleksei Jevgrafov

Дорогие учителя! Хочу поздравить и поблагодарить всех вас, кто выбрал эту благородную профессию. Благодаря вашему труду, терпению, преданности делу и любви к ученикам ежегодно подрастает замечательное поколение активных, творческих и амбициозных ребят, которые реализуют себя в науке, бизнесе, в искусстве, в спорте, да и просто становятся хорошими людьми!

От всей души желаю вам благополучия, крепкого здоровья, интересных идей, личных достижений, а также благодарных учеников, которые будут оправдывать ваши надежды!

Алексей Евграфов