«Minu Narva – Моя Нарва» постановка театра горожан о нарвитянах для нарвитян

346

«Minu Narva – Моя Нарва» постановка театра горожан о нарвитянах для нарвитян, где звучат истории сегодняшних людей. В постановке участвуют актеры любительской труппы MART, а также горожане разного возраста.
Они рассказывают истории о городе, в котором они выросли, где они живут и что они любят.
Проект театра горожан “Minu Narva – Моя Нарва” – это совместный проект жителей Нарвы, театрального центра Vaba Lava в Нарве и Эстонского общества образования в области театра и драматического искусства (ETDS).
Режиссер – Катрин Нильсен, ETDS
Ассистент режиссера – Светлана Иванова, MART (Moution of Art)
Драматург – Катрин Нильсен, Пирет Яаакс
Видео и звуковое оформление – Мейлис Муху
Автор идеи и руководитель проекта – Лийя Канемяги, ETDS
Проект реализуется благодаря Британскому совету, который поддерживает проекты социального единения в Эстонии через программу #PeopleToPeople. Дополнительная информация о работе Британского Совета в Эстонии www.britishcouncil.ee
 
Kogukonnateatri etendus „Minu Narva – Моя Нарва“ on etendus narvakatelt narvakatele, kus kõlavad tänaste inimeste lood. Laval astuvad üles harrastustrupi MART liikmed ja erinevas eas linnakodanikud. Nad jutustavad lugusid linnast, kus nad on üles kasvanud, kus nad elavad ja mida nad armastavad. Ka publik ei pea jääma pealtvaatajaks, vaid on oodatud kaasa mõtlema ja rääkima.
 
Kogukonnateatri projekt „Minu Narva – Моя Нарва“ on koostööprojekt Narva linnakodanike, Vaba Lava Narva teatrikeskuse ja Eesti Teatri-ja Draamahariduse Seltsi (ETDS) vahel.
Lavastaja – Katrin Nielsen, ETDS
Lavastaja assistent Svetlana Ivanova, MART (Motion of Art)
Dramaturg – Katrin Nielsen, Piret Jaaks
Video- ja helikujundus – Meelis Muhu
Idee autor ja projektijuht Liia Kanemägi, ETDS
Projekt sai teoks tänu Briti Nõukogule, kes toetab sotsiaalse ühtekuuluvuse projekte Eestis läbi People to People kultuurilise kaasamise programmi.
www.britishcouncil.ee #PeopleToPeople