The Boondocks в эту субботу в Ro-Ro!

72

The Boondocks tuleb taas Narvasse!Avaldasime äsja enda neljanda stuudioalbumi “Soup Can Pop Band” ja tuleme seda esitlema Art Club Ro-Ro’sse. Album on passiiv-agressiivne kriitika kaasaegsele ühiskonnale ja poliitikale, edastades oma sentimente heliliste vihjetega punkroki mitmekesisele ajaloole. “See kõlab nagu David Bowie ja Ramones oleks kusagil Clashi kontserdi bäkkaris kohtunud,” on kirjeldanud albumit miksinud José Diogo Neves.”Kuigi avalood kursimuutuses veel päris lõpuni ei veena, saab mängida muusikanohikute üht lemmikmängu – kõiksugu viidete ja kõlaliste laenude bingot… “Soup Can Pop Band” ei jää õnneks ka lihtsalt post-punk’i muusikalisi suundi kaardistavaks retrospektiiviks, vaid bänd koondab ja muudab kõik need mõjud enda omaks.
The Boondocks pole igatahes järgmisena ootel, vaid juba mõnda aega ühe kõige ootamatuma ja ägedama kodumaise bändina kohal.”
Nii on kirjeldanud meie uut albumit Andrei Liimets ERR-is. Tule kohale ja veendu ise!Lisaks meile astub õhtul üles kohalik alternatiivroki kollektiiv ja noortebändi 2020. a võitja YE!Pilet: 5 eurot
Link: https://fienta.com/…/the-boondocks-soup-can-pop-band…Sissepääs COVID tõendi alusel.
Kiir-testi saab teha kohapeal.

Добро пожаловать в Ro-Ro!